concert: Marlies du Mosch

Marlies du Mosch – Inside/Outside

Na het succes van haar eerste solo-album, waarmee ze online een miljoenenpubliek bereikte, komt Marlies nu met een gloednieuw album: Inside/Outside. Dit nieuwe repertoire vormt de basis voor haar actuele tour, waarbij Marlies ook zal vertellen over haar composities en de achterliggende gedachte bij “Inside/Outside”.
Ook nu weer zijn haar pianocomposities betoverend en laten de filmische klanken de luisteraar zijn/haar eigen beelden vormen.

Maar Inside/Outside gaat niet alleen over onze rijke binnenwereld, maar ook over de buitenwereld. En vooral over de balans daartussen. Het is dus niet alleen muziek die verstilling oproept; sommige stukken zullen je even wakker schudden en je weer in het hier en nu brengen. Daardoor laat de muziek van Marlies zich niet in één hokje te plaatsen. Haar stijl kun je hybride noemen: het is een mix van (neo-)klassiek, minimal music en jazz. Sommige stukken kun je impressionistisch noemen.

Du Mosch heeft met haar eerdere werk een miljoenenpubliek bereikt en haar composities zijn uitgevoerd door prominente muzikale ensembles, zoals het Metropole Orkest en Het Nederlands Blazersensemble. Zo componeerde ze muziek voor het afscheid van dichter des vaderlands Ramsey Nasr en schreef zij het album Enchantement voor voormalig solo-trompettist André Heuvelman van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

>> Meld je aan via INFO@NIEUWROTTERDAM.ORG  <<

Datum: 27 oktober van 15-16u (inloop 14h30)
Bijdrage: €15,–
Locatie: OnsHuis, Schietbaanstraat 45B, Rotterdam


foto: Jacques Laureys

Zie ook de website van Marlies du Mosch

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Datum

okt 27 2024

Tijd

inloop vanaf 14h30
15:00 - 16:00

Kosten

$15.00

Locatie

OnsHuis (Arta la Tarta)
Schierbaanstraat 45B, Rotterdam
Categorie

Recente berichten

oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden